Hordozható szaturáció mérő az egész családnak.

WIWE eszközünk 1 perc mérés után klinikai minőségű folyamatos értékelést küld az Ön állapotáról szakorvosának

Miért válassza eszközünket?

Bárhol, bármikor klinikai szintű egycsatornás EKG-t rögzít, melyet ritmus vagy vezetési zavar szempontjából orvosi segítség nélkül kiértékel

Tüdőgyulladás vagy ARDS okozta fenyegető légzési elégtelenség kockázatának meghatározása a véroxigén, a pulzus és a szívfrekvencia variabilitás mérése által.

Az eredményeket egyszerűen egy gomb nyomással megoszthatja családtagjaival, vagy e-mailben elküldheti orvosának.

A jelentések az okoskészülékén, az egészségügyi naplóban tárolódnak

A WIWE-val bárhol és bármikor klinikai szintű vizsgálatot tud készíteni a szívműködéséről és a véroxigén telítettségről.

WIWE készülékünk csupán névjegykártya méretű. Eszközünkkel bárhol és bármikor klinikai szintű precizitású  vizsgálatot készíthet a szívének és a tüdejének a funkcionális állapotáról. A mérés eredménye az okostelefon képernyőjéről azonnal leolvasható.


Még használni is pofonegyszerű:

  • A készüléket bekapcsoljuk az oldalán lévő gombbal

  • Majd elindítjuk a telefonunkon (Android vagy iOS) futó WIWE applikációt, ilyenkor automatikusan kapcsolódik a  telefonunkhoz

  • És elindítjuk a mérést, ami kicsivel több mint egy percig is eltarthat.

A mérés során a hüvelyk-, vagy mutatóujjunkat a WIWE előlapján lévő szenzorokra kell helyezni: mutatóujjunkat akkor érdemes használni, ha az eszköz az asztalon van, ha két kezünkben tartjuk, a hüvelykujjak esnek kézre. A leírás szerint fontos, hogy az ujjaink a kütyü hátoldalán semmiképp ne érjenek össze.

Tekintse meg videónkat!

WIWE használata:

A WIWE applikációja automatikusan kiértékeli a mérési eredményeket, amelyeket három fő pontban mutat meg: az első csoportban az EKG mérési eredmények olvashatók, a második a szívritmus szabályosságát, illetve az esetleges eltéréseket mutatja meg, míg a harmadik a karmrai heterogenitásról, vagyis a szívizmok működésének állapotáról ad tájékoztatást.


Ha egy értéket zölddel mutatja az alkalmazás, a mért érték az egészségügyi határértéken belül van, míg a sárga szín kismértékű eltérést, a piros pedig nagymértékű eltérést jelez. Utóbbi esetben ajánlott szakorvossal felvenni a kapcsolatot, akinek a mérési eredményeket az alkalmazásból egyszerűen lehet egy .pdf fájlban továbbítani a mért értékeinket. Ezek mellett az alkalmazás a mért pulzusszámot és a vér oxigéntelítettségének értékét is megjeleníti, és ezek esetében is jelzi a túlságosan alacsony, vagy túlságosan magas értékeket.

Válassza Ön is WIWE termékünket,

hisz  bárhol és bármikor klinikai szintű vizsgálatot készíthet szívműködéséről.

Mit mutat a WIWE szaturáció mérő?

Tested minden sejtjének működése oxigént igényel. Az oxigén molekulákat a vörösvértesteid a tüdődben veszik fel és szállítják el tested legtávolabbi zugába is, ahol átadják a sejteknek. A véroxigénszint mérés azt mutatja meg, hogy a vörösvértesteid a lehetséges oxigénszállító kapacitásuk mekkora hányadát használják. Minél magasabb az érték, annál jobb. Ha az érték 98, akkor azt jelenti, hogy a lehetséges oxigén szállító kapacitás 98%-án dolgozik éppen a tested. 50-es érték azt jelentené, hogy csak a felén. az oxigén telítettség maximális értéke 100% (azaz nincs olyan, hogy a szaturáció 105%) 96-100% közötti érték az egészséges, azaz normál érték, 90-95% közötti érték felhívja a figyelmet, hogy csökken az oxigénellátás 88% vagy alacsonyabb értéknél haladéktalanul fordulj orvoshoz vagy amennyiben ismert betegség okozza, akkor a kezelőorvossal megbeszéltek szerint megkezdheted az oxigén adagolást.


Friss amerikai publikáció szerint egyes betegeknél a Covid-19 fertőzés korai szakaszában az oxigénszaturáció akár a 80%-as érték alá csökkenhet, miközben az érintett tünetmentes. Ezekben az esetekben a pulzoximéter korán jelezheti a megbetegedést.

Kérdése van? Írjon nekünk!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!


Forduljon hozzánk bizalommal, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

8000 Székesfehérvár, Budai út 318.

recepcio@endo-kapszula.hu