Endocam Kft

All Medicus GlucoDr AGM-4000

Vércukormérő amely mindössze 0,5µl vért igényel a méréshez

Minden vércukorbetegséggel élő kezelésének alappillére a vércukorszint rendszeres és folyamatos mérése az esetleges rosszullét és szövődmények elkerülése érdekében. A GlucoDr AGM-4000 vércukormérő készülék egyszerűen kezelhető, megbízható és pontos eredményt ad. Ezen vércukorszint mérő készülék kivételesen gyors mérést teszt lehetővé (5 másodperc). A tesztcsík használata eltér a piacon megszokott megoldásokétól. Ezen a teszten egy vékony kapillárist kell csak feltölteni vérrel, amihez már 0,5µl vér is elegendő. A kapillárisba kerülő vérmintában lévő glükóz a tesztcsíkban lévő enzimmel kémiai reakcióba lép, mely feszültséget termel. A leadott feszültség alapján számolja ki a mérőeszköz az aktuális vércukorszintet. Ez az elektrokémiai reakció kivételesen pontos mérést tesz lehetővé 0,6-tól 50 mmol/L vércukorszintig, és 20-60% hematokrit szintig.

AGM-4000
AGM-4000 pontossága
AGM-4000 pontossága
AGM-4000 pontossága
Egy csepp vér

Gyors mérési idő, könnyű használat

A vércukorszint mérés csak pár pillanat. Helyezze be a GlucoDr auto vércukorszintmérőbe a tesztcsíkot, bökje meg ujját, majd itassa fel a friss vérmintát a tesztcsík megfelelő oldalára. 5 másodperc múlva már el is készül az eredmény. A tesztcsík behelyezésekor a készülék automatikusan be, majd kivételkor kikapcsol. Önnek nincs is több tennivalója.

A készülékhez mellékelt szúrólándzsa az átlagosnál kisebb sebet ejt, a  méréshez elegendő 0,5 mikroliter (0,005 mililiter) vérminta.

A vércukorszint méréshez vérminta nyerhető kapilláris, vénás és artériás vér. A kapilláris vérminta származhat alternatiív mintavételi pontokból is, mint ujjbegy, tenyér, felkar, has, comb vagy vádli.

GlucoDr AGM-4000

Mindössze 0,5µl vér

A hagyományos tesztcsíkokkal ellentétben egy kapillárist tartalmaz amely arannyal van bevonva. A rés kapilláris jellege és az arany bevonat miatt a vér szinte magától, egyenletesen eloszlik a mikrocsőben és érintkezik a tesztcsíkban tárolt enzimmel. A mérési felületet már 0,5µl (0,005ml) folyadék teljesen kitölti.