Endocam Kft

A Mirocam rendszer és tartozékai

Mirocam receiver setA MiroCam egy újabb generációs kapszula endoszkópos rendszer, melynek kulcsa az adatátvitelhez alkalmazott ún. HBC (human body communication) rendszer. Ez utóbbi forradalmian új technológia, mely a szervezet saját víztereit – mint optimális vezetőközeget – használja a képi adatátvitelhez, mely ezáltal messze energiatakarékosabb és stabilabb mint a konkurens technológiák. Ráadásul a MiroCam kapszulákban egy saját fejlesztésű digitális kamera és megvilágító rendszer van beépítve, mely tovább tökéletesíti a képalkotó technológiát.

A MiroCam kapszula endoszkópos rendszerek a legjobb felbontású digitális felvételi képesség mellett a leghosszabb ideig működő kapszulákat alkalmazzák, amivel jelentősen javulnak a vékonybél diagnosztika lehetőségei. A videó feltöltését és értékelését elősegíti a felhasználóbarát, PC uniform, kompatibilis interface rendszer mely számos fejlesztést tartalmaz amelyekkel időt spórolhatunk. A belgyógyászok és a gasztroenterológusok a MiroCam kapszula endoszkópos rendszer alkalmazásával rövidebb idő alatt pontosabb diagnózist állíthatnak fel.

MiroCam receiver szett

Az adatrögzítő könnyű, könnyen viselhető, és sérülésbiztos övtáskával van ellátva, melyhez az EKG elektródákhoz hasonló, patentes adatrögzítő kábelezés csatlakozik. Az alapfelszereléshez hozzá tartozik két cserélhető és tölthető telep, mely biztosítja a folyamatos energiaellátást.

MiroCam rendszer

A csomag tartalma:

  • Adatrögzítő
  • Kábelszett
  • 2 db tölthető telep (alap és csere)
  • Tok és övcsat
  • Mindez egy strapabíró, esztétikés fém bőröndben