Endocam Kft

MiroCam vékonybél kapszula endoszkóp

Tükrözés endoszkóp nélkül

A MiroCam a világon az első olyan kapszula endoszkópos rendszer, melyben sikeresen alkalmazták a HBC (human body communication) képtovábbító technológiát. Ez az innováció kivételesen gyors, pontos és energiatakarékos vezeték nélküli adat továbbítási lehetőséget biztosít, mely megkönnyíti a kapszula és a adatrögzítő (receiver) közötti információcserét. Ezt az adatkapcsolatot semmilyen más hullám (Wi-Fi, rádióhullámok stb.) nem képes megzavarni. Ráadásul a MiroCam kapszula endoszkópos rendszer jelentősen nagyobb képi felbontással és képrögzítési gyakorisággal képes működni, összehasonlítva a korábbi hasonló kapszula endoszkópos rendszerekkel. Mindezen előnyök biztosítékot szolgáltatnak arra, hogy a MiroCam kapszula endoszkópos rendszer alkalmassá váljon a vékonybél és a környező tápcsatorna szegmensek megbetegedéseinek optimális, noninvazív diagnosztikájára.

MiroCam Kapszula méret

Minimalizált kapszula méret

A MiroCam MC1200 vékonybél kapszula a piacon lévő kapszulák közül méretét tekintve a legkisebb. A MiroCam MC1200 valójában kisebb mint egy átlagos vitamin tabletta. Méretének és különleges bevonatának köszönhetően lenyelése a betegek közel 100%-ában teljesen problémamentes. Mérete ideális alternatívát jelenthet azokban az esetekben, amikor a tápcsatorna belső lumenének átmérője limitált, például gyermekekben és Crohn betegek vizsgálatánál.

hosszabb kapszula működés

Hosszabb kapszula működési idő

A MiroCam MC1200 vékonybél kapszula a jelenleg a piacon lévő vékonybél kapszulák közül a leghosszabb működési idővel rendelkezik, melynek időtartama meghaladja a 12 órát. Ennek során a teljes vékonybél leképezése mellett képeket sugároz a nyelőcső és a vastagbél egyes szegmentumairól is.

Képrögzítési tulajdonságok

MiroCam MC1200 vékonybél kapszula rendszer 3 kép/másodperc képrögzítési frekvenciával működik. Ennek eredményeként a 11 órás kapszula élettartammal számolva a MiroCam MC1200 kapszula több mint 118800 kép továbbítására képes egy kapszula endoszkópos vizsgálat során, ezzel is tovább javítva diagnosztikus érzékenységét.

A Mirocam MC1200 már CCD képszenzorral készül, amely jobb színvisszaadást,  nagyobb látótávolságot és HDR képmegjelenítési módot is lehetővé tesz, így növelve a diagnosztikus pontosságot.

Beteg biztonság

A MiroCam kapszula endoszkópos rendszer fejlesztői és gyártója messze legfontosabb szempontként kezelte a kapszula vizsgálatra kerülő betegek biztonságát és a vizsgálat szövődmény mentességét. A kapszula minimalizált mérete, fizikai tulajdonságai és élettartama olyan betegbarát konstrukciót kínálnak, melyek ideálissá teszik a MiroCam rendszert akár gyermekek illetve idős betegek vizsgálatára is.

mirocam green

Környezettudatos kapszula

A MiroCam MC1200-G vékonybél kapszula képességeiben megegyezik a fentebb említett MiroCam MC1200 jelzésűvel. Kizárólag a felhasznált anyagokban tér el, mivel természetbarát anyagokból és eljárásokkal készül. Kérjük, hogy környezetünk és bolygónk jövője érdekében fontolja meg, hogy a környezettudatosan készült kapszulánk vásárolja meg!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Köszönjük érdeklődését! Amennyiben megjegyzése, kérdése van vagy ajánlatot szeretne kérni, írjon nekünk bátran és kollégáink rövidesen felveszik Önnel a kapcsolatot.

Ajánaltkérés orvosi műszerekre
Az adatkezelési tájékoztatót elolvashatja ide kattintva: Adatkezelési tájékoztató