Endocam Kft

E.G. Scan II. IntroMedic

Egyszer használatos nyelőcső endoszkóp

Egyszer használatos endoszkóp

Az E.G. Scan egy olyan irányítható és levegő befúvására is alkalmas mini endoszkópos rendszer, amely alkalmas a nyelőcső, cardia és a gyomor ambuláns vizsgálatára. Az eszköz vége 5 mm-es, orron is könnyen levezethető. Az E.G. San II megnövelt fényerővel és fókusztávolsággal a teljes nyelőcső nyálkahártya megtekintésére alkalmas. Az eszköz USB kábellel bármilyen számítógéphez csatlakoztatható és a hozzá tartózó ingyenes programcsomaggal a rendszer alkalmas az elkészített képek és endoszkópos videó rögzítésére is.

EG_Scan_ProbeE.G. Scan II. egyszer használatos, ultravékony naso-endoszkópiára is alkalmas endoszkópos szonda, mely könnyen és egyszerűen csatlakoztatható a fényforráshoz, egy tengelyben előre és hátra is mozgatható, 360 fokban visszafordítható véggel rendelkezik. Különösen alkalmas ambuláns rendeléseken a garat és a nyelőcső megtekintésére, valamint nyelőcső szűkületeken történő biztonságos áthatolásra.

EG_Scan_ProcessorAz E.G. Scan II. miniatürizált processzora amely fény illetve energia forrásként és levegő befúvásra alkalmas eszközként is működik, egyik irányban a számítógéphez, másik irányban pedig a nyelőcső endoszkópos szondához csatlakozik. Miniatürizált mérete és könnyű súlya (0,5 kg) miatt kitűnően alkalmas mobil vagy helyszíni ambuláns garat vagy nyelőcső vizsgálatok elvégzésére. Működéséhez 220 Voltos áramellátást igényel.