Az ENDOCAM Kft minőségpolitikai nyilatkozata:

Küldetésünk, hogy partnereink számára gyorsan megtérülő üzleti lehetőséget és szakmai elismerésnek örvendő, korszerű, csúcsminőségű és költséghatékony technológiákat biztosítsunk az egészségügyben, ezáltal elősegítve fejlődésüket és az általuk kiszolgált betegek gyógyulását.

Víziónk, olyan hosszú távú üzleti és kereskedelmi kapcsolatok kiépítése és fenntartása első osztályú, európai szinten elismert szakembereinkkel, valamint állami és magánkórházi partnereinkkel, melynek alapja az általunk kínált orvosi diagnosztikai csúcstechnológiák alkalmazása mellett a költséghatékonyság és a folyamatos innovatív technológiai fejlesztés.

Célunk megvalósításának eszköze:
Kiépítettük, alkalmazzuk, és folyamatosan fejlesztjük az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert.

Erőforrásaink:
A székesfehérvári székhelyű cégünk minden igényt kielégítő logisztikai bázissal, korszerű gépparkkal, felkészült vevőszolgálattal és szaktanácsadókkal biztosítja vevőink számára a világszínvonalú gyógyászati termékeket.

Jövőkép:
Meggyőződésünk, hogy a legújabb orvosi technológiák forgalmazása – melyet folyamatszemléletű megközelítésünk, folyamatos adatelemzéseink és szakembereink folyamatos képzése támogat –  megteremti a lehetőséget, hogy egyre több páciens kapja meg Magyarországon a legmagasabb szintű szakorvosi ellátást és ezáltal cégünk Magyarországon hosszú távú sikerességre és elismertségre tegyen szert.

Székesfehérvár, 2018. május 2.

Madácsy László és Stadler Anikó
ügyvezető igazgatók