Endocam Kft

Világszínvonalú termékeink optimális megoldást jelentenek a modern orvostudomány számára a legkülönbözőbb kihívások kezelésére különös tekintettel a gasztro-enterológiai, radiológiai, és diabetológiai szakterületeken. Az általunk forgalmazott profi eszközökkel több fejlesztési és kutatási projekt fut, melynek eredményei előre mutatóan befolyásolják az orvostudományt, és megreformálják az alkalmazott műszerek következő generációit is.

Sonoscape Ultrahangok

A Sonoscape mobil ultrahangok legfontosabb tulajdonsága a hordozhatóságuk, mely révén sürgősségi eseteknél és konzíliumoknál a betegágy mellé vihetők és a helyszínen gyorsan használatba állíthatók

sonoscape-ultrahangok
sonoscape-endoszkopok

SonoScape Endoszkópok

Az orvosi endoszkópok területén a SonoScape széles választékot kínál a standard nagy felbontású és a HD képminőségű flexibilis videó endoszkópokból, mind a gasztroenterológiai és bronchológiai felhasználási területeken.

Kapszula Endoszkópos rendszerek

A MiroCam kapszula endoszkópos rendszerek a legköltséghatékonyabb megoldást jelentik a kapszula endoszkópos piacon, emellett technológiai specifikációiban minden egyes termékünk a kategória elitjébe tartozik. Legújabb termékünk a MiroCam MC2000-es kapszula, mely már mindkét oldalán rendelkezik kamerával.

MiroCam Kapszula Endoszkópos Rendszer
Endoszkópos tartozékok

Endoszkópos tartozékok

A Finemedix endoszkópos tartozékokkal kedvező áron biztosítjuk kiváló minőségű kiegészítők széles skáláját minden endoszkópos vizsgálathoz és beavatkozáshoz.

Egyszer használatos endoszkópok

Az egyszer használatos E.G. Scan endoszkópok optimális lehetőséget biztosítanak szűkületek és extrém tápcsatornai problémák felderítésére. Méretük és technikai specifikációik egyedivé teszik őket az endoszkópos diagnosztikai piacon.

Egyszer használatos endoszkóp
Öntáguló fémsztentek

Öntáguló fémsztentek

Az EGIS öntáguló fémsztentek a legújabb dél-koreai fejlesztések eredményei. Egyedülálló rugalmasságuk, hajlíthatóságuk, formálódási és idomulási képességeik miatt a jelenleg elérhető legkorszerűbb sztentek – természetesen versenyképes áron.

Orvosi képrögzítő szoftverek

Az Ambalsoft képrögzítő szoftverek könnyen kezelhető, funkció-gazdag orvosi képrögzítő és archiváló, valamint riportkészítő rendszerek. A szoftverek összekapcsolhatók különböző orvosi területek képrögzítő eszközeivel és XXI. századi szintre emelik az egészségügyi ellátás színvonalát.

Orvosi képrögzítő szoftver

Vércukormérő készülékek

Dexcom G4 Platinum vércukor monitorizáló készülék és All Medicus GlucoDr AGM-4000 vércukor mérő készülék megkönnyíti a diabéteszes betegek vércukorszint ellenőrzését és kontrollt biztosít az ingadozó  értékek felet.