Endocam Kft

Sonoscape ultrahang készülékek

Hordozható ultrahang készülékek

A Sonoscape mobil ultrahang készülékeivel a jövőt már most kezei között tarthatja. Ergonomikus kivitelű, könnyű, hordozható, új generációs ultrahang készülékek, megfizethető áron. A modern digitális ultrahang technológia előnyeit a Sonoscape bármely időben és körülmények között biztosítja az Ön számára.

A Sonoscape mobil ultrahangok legfontosabb tulajdonsága a hordozhatóságuk, mely révén sürgősségi eseteknél és konzíliumoknál a betegágy mellé vihetőek és a helyszínen gyorsan használatba állíthatóak. A másik előnyük a kis méretük, ami megkönnyíti a szállítást és bármilyen orvosi rendelőben praktikusan alkalmazhatóak. Magán praxishoz is kitűnően használhatóak, mivel a több helyszínen rendelő szakorvos az ultrahangot bármikor, bárhová magával viheti. A Sonoscape mobil ultrahangok további előnye, hogy igény szerint állványra szerelve stabil rendszerként is alkalmazhatóak, továbbá a csúcskategóriás készülékekben a mobilitás igénye mellett a legfejlettebb technológiai megoldások is elérhetők.

Sonoscape S2

Széleskörű alkalmazhatóság: Az S2 a SonoScape alap kategóriás, hordozható, színes doppler ultrahang rendszere, praktikus kialakítással és megbízható teljesítménnyel, melyet elsősorban általános hasi, gasztroenterológiai, lágyrész, nőgyógyászati és szülészeti ultrahang diagnosztikai felhasználásra ajánlunk. Igény szerint 3D/4D képalkotási funkcióval, hüvelyi és intraoperatív transzducerrel is felszerelhető. Nagy felbontású, 15″ monitora és több mint egy órás hálózati csatlakozás nélküli üzemideje a betegágy melletti ultrahang diagnosztika minden igényét kielégíti. A Sonoscape S2 rendszere költséghatékony, kategóriájában a legmagasabb funkcionalitással rendelkezik és mindenben a felhasználók egyedi igényeihez alkalmazkodik. A Sonoscape S2 ultrahangos rendszert elsősorban a magas képminőség, a széles felhasználási lehetőségek és a tartósan alacsony ár jellemzi.

Sonoscape S8 exp

Mobilitás és sokoldalúság: Az S8 exp a Sonoscape felső-közép kategóriás, színes doppler, mobil ultrahang készüléke, melyet a hatékonyság és sokoldalúság jellemez. A Sonoscape S8 exp tudásához képest hihetetlenül könnyű, nagy kapacitású beépített Li-ion akkumulátorral és két aktív vizsgálófej-csatlakozással rendelkezik megfizethető áron. Az általános hasi ultrahang alkalmazások mellett gyermekgyógyászati, szülészeti és nőgyógyászati, lágyrész és ízületi valamint kardiológiai ultrahang felhasználásra is kitűnően alkalmazható. A kompakt ultrahangos állvány segítségével az S8 hagyományos ultrahang készülékként is használható. Kitűnő képalkotási minőségével mely korábban kizárólag a csúcskategóriás ultrahangos rendszerekre volt jellemző, a Sonoscape S8 exp kimagasló ár-érték arányt biztosít felhasználóinak.

Sonoscape S9 és S9 exp

Élmény és precizitás: Az S9 a Sonoscape csúcskategóriás, hordozható, színes doppler ultrahang készüléke. A Sonoscape S9 a legkorszerűbb ultrahang technológiát ötvözi a jövőbe mutató érintő paneles dizájnnal. Könnyű, kompakt, mégis széles körben alkalmazható, az S9 készülékhez bármely csúcsminőségű Sonoscape transducer csatlakoztatható, így a Sonoscape S9 a legjobb megoldást jelenti a mobil ultrahang képalkotás területén. Elsősorban kardiológiai, angiológiai, valamint 3D/4D nőgyógyászati és szülészeti alkalmazásokra tervezték. A Sonoscape S9 ultrahangban a kiemelkedő térbeli képmegjelenítő 3D/4D alkalmazások mellett a kardiovaszkuláris vizsgálatok teljes spektruma elérhető, beleértve a felnőtt és gyermek multi-plane TEE-t (transesophagealis echocardiográfia). A Sonoscape S9 további előnye, hogy ár-érték arányban piacvezető a hasonló csúcskategóriás mobil ultrahang gyártók termékei között.

Trolley ultrahang készülékek

Sonoscape S22

Magabiztosság és pontosság: Az S22 a SonoScape legújabb, felső-közép kategóriás, nagy képernyős (18,5”), színes Doppler készüléke, mely az alkalmazások széles spektrumához illeszkedve lefedi az általános radiológia, a kardiológia, és a szülészet-nőgyógyászat teljes diagnosztikus igényeit. Érintő képernyős menürendszerével, ultra kompact tervezésével és új generációs képalkotásával precízebb és gyorsabb ultrahangos diagnosztikát nyújt felhasználójának, megfizethető áron.

Sonoscape S40

Stílus és teljesítmény – Az S40 a Sonoscape legkorszerűbb fejlesztésű, csúcskategóriás, színes Doppler ultrahang készüléke, melynek széles körű alkalmazási területei között elsősorban a kardiológia, radiológia, szülészet-, nőgyógyászat  szerepelnek. SonoScape S40 sorozatának új standardját határozza meg, mely az ultrahangos képalkotás legmagasabb szintjét képviseli, és a speciális klinikai igényeket is kielégíti, jelentősen növelve az ultrahang vizsgálatok diagnosztikus értékét.