Endocam Kft

Sonoscape endoszkópok

SonoScape egy 15 éve alapított orvosi műszergyártó kínai cég, mely régiójában piacvezető a csúcstechnológiájú ultrahang készülékek gyártása és forgalmazása területén. SonoScape elkötelezett abban a tekintetben, hogy az egészségügyi szolgáltatókat magas minőségű, innovatív technológiával ellátott és megbízható orvosi eszközökkel lássa el, melyet vevő orientált csere-garancia és szervíz szolgáltatás egészít ki.

Az orvosi endoszkópok területén a SonoScape széles választékot kínál a standard nagy felbontású és a HD képminőségű flexibilis video endoszkópokból, mind a gasztroenterológiai és bronchológiai felhasználási területeken. A SonoScape HD-330 és HD-500 endoszkópos rendszerei a gasztroenterológiai flexibilis endoszkópia hagyományos területein (gasztroszkópia és kolonoszkópia) nyújtanak optimális műszeres megoldásokat megfizethető áron.

Sonoscape HD-330

SonoScape HD-330 standard flexibilis video endoszkópos rendszerek nagy felbontású és magas kvalitású képminőséggel és korszerű képalkotó technológiával rendelkeznek. Alkalmazásuk magas ár/érték arányuk és kiváló diagnosztikus hozamuk miatt elsősorban magán vagy járóbeteg ellátásra szerveződött gasztroenterológiai és endoszkópos vizsgálóhelyek számára optimális.

Sonoscape HD-550

A SonoScape HD-500 csúcsminőségú, flexibilis HD video endoszkópos rendszerei a nagy-felbontású HD képrögzítés mellett széles látószöggel, magas képfrissítési sebességgel és realisztikus színhatással rendelkeznek, ezáltal tovább fejlesztve az endoszkópos képalkotást, a diagnosztikát és a minimál invazív operatív endoszkópiát. A SonoScape HD-500 rendszereit elsősorban gasztroenterológiai és endoszkópos centrumok, kutatóhelyek és nagy endoszkópos volumenű fekvőbeteg ellátással is rendelkező kórházak tudják optimálisan kihasználni.